Auto leasen: Daag ons uit om u de laagste prijs te geven voor shortlease

Aangeboden: Daag ons uit om u de laagste prijs te geven voor shortlease Prijs: € 10,00

AutoVitel Rental in Waalwijk is gespecialiseerd in autoverhuur en short lease van personen- en bedrijfswagens tegen de scherpste tarieven en meest flexibele voorwaarden. Van grote middenklassers met dieselmotor en trekhaak tot personenbusjes. Van kleine 5 deurs benzine auto's met airco tot bakwagens met laaklep. Indien u elders een beter aanbod heeft gehad kunt u uw offerte naar ons mailen en doen wij u gegarandeerd een beter aanbod !! Wij zijn gespecialiseerd in week en maandhuur voor particulieren en ondernemers. U rijdt bij ons al auto vanaf een dikke 10 euro per dag !!! Inclusief onderhoud, wegenbelasting, afschrijving, anwb lidmaatschap, verzekering enz enz.

Autoverhuur of shortlease voor ondernemers
Ondernemers die de kosten goed in de gaten houden, vooraf willen weten waar ze aan toe zijn en niet aan een langdurig contract gebonden willen zijn vinden steeds vaker hun weg naar AutoVitel Rental aan de Elzenweg 39 in Waalwijk voor full operational huur of shortlease van hun wagenpark.

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar om met u te praten over een passende invulling van uw vervoersprobleem of -vraagstuk. Onze tarieven voor korte huurperiodes en full operational shortlease behoren tot de scherpste van Nederland. De personenauto's en bedrijfswagens die ingezet worden bij ondernemers zijn nooit voorzien van reclame aangezien AutoVitel Rental het identiteitsbehoud van haar klanten zeer belangrijker vindt.

Autoverhuur of private lease voor particulieren

AutoVitel Rental stelt haar wagenpark ook ter beschikking voor verhuur of private lease aan particulieren. Onze personenauto's bestelwagens, bussen en bakwagens met of zonder laadklep voor rijbewijs B staan voor u klaar als u vervoer nodig heeft. Steeds vaker vinden particulieren inmiddels ook hun weg voor full operational private lease van personenauto's. Ook particulieren ontdekken dat de shortlease tarieven van AutoVitel Rental in Waalwijk dusdanig scherp zijn dat zij beslissen om hun spaargeld niet meer te investeren in een eigen personenauto met risico van onderhoud, hoge afschrijving en schade. Steeds meer particulieren willen (terecht!) exact weten wat autorijden per maand kost inclusief wegenbelasting, verzekering, anbw lidmaatschap, afschrijving en onderhoud. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer particulieren voor de heldere aanpak van AutoVitel Rental kiezen. Het soepele acceptatiebeleid en de flexibele contractduur is hier natuurlijk debet aan.

Kijk op www.autovitelrental.nl voor ons gehele assortiment met bijbehorende tarieven

Tot snel bij AutoVitel
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen