Auto leasen: Auto verhuur voor 15 euro per dag. uniek in nederland !!!

Aangeboden: Auto verhuur voor 15 euro per dag. uniek in nederland !!! Prijs: € 15,00


Bij Auto Weis bieden wij autoverhuur tegen de laagste prijzen aan. Door contact met ons op te nemen bespaart u tijd en bent u verzekerd van de beste kwaliteit/prijsverhouding. Wij zijn ervan overtuigd dat lage kosten geen mindere kwaliteit betekent.



De personenauto's in de klasse 2 occasionverhuur zijn gebruikte auto's. Uiteraard zijn deze auto's uitstekend onderhouden en volkomen betrouw- baar.
Omdat de modellen en uitvoering hiervan niet helemaal up-to-date zijn worden deze auto's voor uiterst aantrekkelijke tarieven verhuurd. Zo bieden wij bijvoorbeeld al een auto aan vanaf € 15,- incl. btw per dag.



Verder bieden wij ook andere klasse-auto's aan, hiervoor kunt u op de website kijken en graag geven wij meer informatie per telefoon of per mail.
Dit is een groot gevarieerd aanbod en kan op ieders persoonlijke wensen qua grote, huur periode, brandstof, e.d worden aangepast. Dus geen vaste regels en tarieven maar in overleg en naar wens van de huurder.
Met deze unieke service zijn wij de enige in Nederland, in principe is reservering in de prijsklasse 2 niet nodig .
GEEN CREDITCARD NODIG

Elke door ons verhuurde auto is voorzien van een ANWB-abonnement. Mocht u onverhoopt met pech komen staan is de ANWB binnen 1 uur bij u om u weer op weg te helpen. kijk voor meer info op de website of bel 0485571972-0653565080. Tot ziens bij AUTOWEISBOXMEER

VOOR MEER INFORMATIE KIJK OP ONZE WEBSITE!!!!! WWW.WEISAUTO.NL
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen