Auto leasen: Uw trouwauto: de Porsche 356 Speedster

Uw trouwauto: de Porsche 356 Speedster Prijs: € 399,00

Een onvergetelijke droomauto voor een bijzondere dag!

U mag de Porsche zelf rijden. Dat is een ervaring op zich! Een nette begeleider volgt u in een door u beschikbaar gestelde volgauto. Deze houdt als een chauffeur de deur voor u open en geeft eventueel autofoto-tips aan de fotograaf. De all-in prijs van 375,- euro is inclusief brandstofkosten. Voor dit bedrag wordt de auto gebracht en gehaald op een door u te bepalen tijdstip.


De puntjes op de i:
- Het wordt op prijs gesteld als u vóór uw huwelijksdag bij ons langskomt in Breda om de auto te bezichtigen (met eventueel een proefrit). Hierbij krijgt u uitleg over het gebruik van de auto.
- Wilt u een bloemstuk op uw auto dan kan dat, echter, u dient dit wel zelf te regelen. U dient dan gebruik te maken van een speciaal daarvoor ontwikkelde zuignap, verkrijgbaar bij de betere bloemist.


Over de auto:
Ferry Porsche, de ontwerper van de Speedster, heeft er zijn naam groot mee gemaakt. Legende's als James Dean en Janis Joplin hadden er 1 in hun bezit. Tom Cruise & Kelly McGillis rijden de Porsche Speedster in de film Top Gun en Britney Spears heeft er ook één. Verder was de zwarte Porsche 356 Speedster te zien in de serie Beverly Hills 90210.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen