Auto leasen: Personenbussen verhuur

Personenbussen verhuur Prijs: € 299,00

Personenbussen huren
Welkom op de website van Nederlands grootste verhuurder van personenbussen.
Personenbussen.nl is een initiatief dat in wil spelen in de behoefte van bedrijven, verenigingen, kinderopvang, uitzendbureau's, particulieren, etc. die tijdelijk een ruime 6- of 9 persoons personenbus kunnen gebruiken.
Door de combinatie van een flexibele huurperiode van de personenbus, die al mogelijk is vanaf 1 week, en de ruime opzet van de personenbussen, voorzien wij in een behoefte die tot nog toe niet vaak te vinden is, en ook nog goedkoper.
Personenbussen.nl wil flexibeler en goedkoper zijn dan alle gevestigde verhuur/lease maatschappijen. Dit alles realiseren wij met dealeronderhouden personenbussen.

Personenbus verhuur
Een personenbus huren is al mogelijk vanaf 1 week voor € 299,-. Het concept is ideaal voor verenigingen of bedrijven die minimaal 1 week weg gaan en graag een personenbus willen huren.

Personenbus leasen
Als u voor langere tijd vervoer nodig heeft, kunt u uiteraard ook een personenbus leasen. Het voordeel van een personenbus shortlease is dat de prijs lager is dan bij huren. Bovendien is de personenbus shortlease ook nog eens per maand opzegbaar.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen