Auto leasen: Zonnig trouwvervoer Volkswagen Kever Cabrio Trouwauto

Zonnig trouwvervoer Volkswagen Kever Cabrio Trouwauto Prijs: Op aanvraag

Uniek: Onze trouwauto's zijn met een filmpje op onze website te bekijken! Zo krijgt u een nog betere indruk van onze trouwvervoer mogelijkheden.

Lekker opvallen op uw bruiloft in onze zonnige Volkswagen Kever Cabriolet trouwauto.

Wij verhuren klassieke trouwauto's zoals Volkswagen Kevers Cabriolet, T1 Spijlbus, Porsche Speedster (cabrio) en oldtimer bussen voor stijlvol trouwvervoer van het bruidspaar en hun daggasten.

Wij hebben drie VW Kever Triple White editions (witte kap, witte bekleding en een witte carrosserie) te huur. Maar ook deze schitterende kever in een warm gele kleur. Door de smetteloze staat zijn al onze trouwauto's bij uitstek geschikt om samen naar het stadhuis te rijden.

Voor de diverse mogelijkheden, voorwaarden en de prijzen kunt u contact met ons opnemen. Met mogelijkheden als zelf rijden of met chauffeur, huur voor een dagdeel of gehele dag kunnen onze trouwauto's op iedere bruiloft passend worden ingezet. Bij CARS4VIPS weet u van te voren altijd waar u aan toe bent. Zo komt u achteraf niet voor onaangename financiele verrasingen te staan.

Tip: laat uw daggasten vervoeren in een mooie oldtimerbus. Zo is dat vervoer helemaal in stijl van onze trouwporsche of een van de trouwkevers.

Wij leveren graag een stijlvolle bijdrage aan uw trouwdag met onze romantische trouwauto's.
Met onze trouwservice onderscheiden we ons door betrouwbaarheid en flexibiliteit. Afspraak = afspraak en op tijd = op tijd.

Het verhuur van de trouwauto's verzorgen we vanuit Utrecht, Velsen-Noord en Stompetoren voordelig door heel Nederland!
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen