Auto leasen: Meysterlyk vervoer met klassieker!

Meysterlyk vervoer met klassieker! Prijs: Op aanvraag

TE HUUR! zwart glanzende Snoek - de Godin uit de vorige eeuw! Voor een bruiloft of partij. Of zomaar een rit met onbekende bestemming! Een bijzonder goddelijke belevenis!

TE HUUR! vrolijke zongele Eend – de Lelyke Eend uit de vorige eeuw! Voor een dagje of weekend uit! Pak uw picknickmand of koffer vol! Deze cabrio laat u genieten van de stralende zon. Onderweg pauzeren? De achterbank haalt u er met één handomdraai uit. Voila!

TE HUUR! degelijke Juncker Bakfiets voor openlucht vervoer! Voor een picknick of een dagje uit? Een ritje met de hond door de natuur. Of het vervoeren van een onhandig obstakel door de stad. En handig: deze bakfiets kan ook achteruit rijden!

TE HUUR nozem Puch MV50 voor nostalgisch toeren! Beleef de vrijheidsjaren zestig en zeventig opnieuw! Ga een dagje brommen over de binnenwegen. Met een paar liter benzine de halve wereld rond. U komt weer helemaal tot u zelf!

TE HUUR omafiets van Gazelle met een hoog stuur voor dé Gazelle zit! Met niet meer dan drie versnellingen. Twee Gazelles beschikbaar voor gezellig samen rondfietsen. Deze fiets fietst statig en onze koningin ging ons voor. De Koninklijke Gazelle!

INFORMATIE? Bel of mail!Uw klassiekerverhuurder: Marijke Kamsma – Utrecht
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen