Auto leasen: Rolls-Royce Trouwauto Bruidsboeket Schiedam Rozenburg Gouda

Aangeboden: Rolls-Royce Trouwauto Bruidsboeket Schiedam Rozenburg Gouda Prijs: € 50,00

Met onze gratis naar uw wens gedecoreerde witte Rolls-Royce Silver Shadow II, zilvergrijze Rolls-Royce Silver Wraith II en feestelijke zachtgele Rolls-Royce Silver Shadow II verzorgen wij sinds 2006 met ons bedrijf KLOEG RENT A ROLLS jaarlijks inmiddels vele trouwerijen.

Onze ritten bestaan voornamelijk uit trouwerijen, maar ook jubileums, 25, 40 of 50 jaar getrouwd, in dienst of bijzondere verjaardagen geven een mooie gelegenheid om in overleg met de familie een rondrit samen te stellen langs plekken met speciale herinneringen. Tevens worden onze auto's verhuurd voor promotie doeleinden. Bij alle gelegenheden zijn wij uiteraard passend gekleed.

TARIEF:
Wij kiezen ervoor om ons tarief zo transparant en duidelijk mogelijk te houden. Hierdoor kunt u zelf direct berekenen wat de totaalsom zal zijn voor de door u geplande rit. Ons tarief is inclusief het zorgvuldig in orde maken van de auto, uitgebreide decoratie van de auto, álle kilometers (regio Zuid Holland*), brandstof en chauffeur in kostuum.

Wij verhuren de auto voor minimaal 3 uren voor het vaste tarief van € 295,-. Wij rekenen alléén de uren vanaf het afgesproken tijdstip dat wij bij u worden verwacht tot aan het moment dat wij bij u weggaan. Voor ieder half uur dat u de auto langer wenst, rekenen wij € 25,- extra.

  • Voor ritten buiten de regio rekenen wij een toeslag. De hoogte van deze toeslag wordt vooraf met u besprokenen vastgesteld.

U bent van harte welkom om de auto van uw keuze te komen bekijken, kennis met ons te maken en de eventuele bloemen en decoraties uit te zoeken. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak; telefonisch of per email. Kijkt u vooral eens op onze website waar u alle gratis bloem- en decoratiemogelijkheden kunt zien, u bij 'meer foto's' de sfeer kunt proeven van een aantal van de door ons gereden ritten en lees ook de aanbevelingen van eerdere klanten.

Wij verzorgen voor u de auto van uw keus met veel liefde en aandacht. Het is voor ons een plezier om van uw dag een feest te maken!!

Met vriendelijke groet,

Theo en Anja Kloeg.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen