Auto leasen: 6 persoons/personen bus huren/huur 40,- per dag **KM VRIJ**

Aangeboden: 6 persoons/personen bus huren/huur 40,- per dag **KM VRIJ** Prijs: € 40,00

IDEALE VAKANTIE BUS
  • *
Voor 49,- per dag huurt u bij ons een 6/7 persoons dubbele cabine vw bus KM VRIJ.
Huur vanaf 3 dagen of meer 45,- per dag
Vanaf 3 weken 40,- per dag.

- Deze bus heeft naast de bestuurdersstoel zijn er 2 zitplaatsen en op de achterbank kunnen 3 personen. De bagageruimte is zeer ruim voor veel bagage of andere spullen.

- Zeven dagen in de week kunt u bij ons een bus huren 's avonds ophalen om de volgende dag te gebruiken is ook mogelijk. Let er wel op dat de bus binnen 24 uur terug dient te zijn. Wij zijn zeer flexibel met ophaal en terugbrengtijden.

- Al onze voertuigen zijn in het bezit van een ANWB abonnement voor binnen en buitenland en vervangend vervoer voor binnen en buitenland.

- Bij ons is er geen minimum leeftijd van toepassing. U dien natuurlijk wel in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B.

- U kunt een onbeperkt aantal kilometers maken met de door u gehuurde bus.

- Avond of weekend is voor ons geen probleem!

- Wij hanteren een borgbedrag van € 200,- , dit bedrag krijgt u weer terug wanneer de auto zonder schade en weer in dezelfde staat als dat u hem heeft meegenomen terug komt.

- De prijzen zijn ex 19 % BTW.



zoekwoorden:
personenbus persoonsbus personen persoons 6 7 8 9 vakantie verhuizen verhuis verhuizers verhuizingen bus bestelbus verhuiswagen verhuisbus laadbak alkmaar hoorn huur bus huurbus autoverhuur busverhuur huur te huur auto kilometervrij kilometer vrij goedkoop vervoer transport busje huren bus huren bestelwagen huren verhuur autohuur goedkoop concert evenement feest vakantie
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen