Auto leasen: Grote middenklasse diesel met trekhaak huren of leasen ...

Aangeboden: Grote middenklasse diesel met trekhaak huren of leasen ... Prijs: N.o.t.k.

Wilt u een grote middenklasse diesel met een trekhaak huren of leasen ? Zowel voor particulieren die op vakantie gaan als ook voor de zakelijke klant heeft AutoVitel Rental in Waalwijk de beste aanbieding. Kijk snel op onze site voor de tarieven. Mocht u aanvullende informatie wensen aarzel niet ons te contacteren.

Autoverhuur of shortlease voor ondernemers
Ondernemers die de kosten goed in de gaten houden, vooraf willen weten waar ze aan toe zijn en niet aan een langdurig contract gebonden willen zijn vinden steeds vaker hun weg naar AutoVitel Rental aan de Elzenweg 39 in Waalwijk voor full operational huur of shortlease van hun wagenpark.

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar om met u te praten over een passende invulling van uw vervoersprobleem of -vraagstuk. Onze tarieven voor korte huurperiodes en full operational shortlease behoren tot de scherpste van Nederland. De personenauto's en bedrijfswagens die ingezet worden bij ondernemers zijn nooit voorzien van reclame aangezien AutoVitel Rental het identiteitsbehoud van haar klanten zeer belangrijker vindt.

Autoverhuur of private lease voor particulieren
AutoVitel Rental stelt haar wagenpark ook ter beschikking voor verhuur of private lease aan particulieren. Onze personenauto's bestelwagens, bussen en bakwagens met of zonder laadklep voor rijbewijs B staan voor u klaar als u vervoer nodig heeft. Steeds vaker vinden particulieren inmiddels ook hun weg voor full operational private lease van personenauto's. Ook particulieren ontdekken dat de shortlease tarieven van AutoVitel Rental in Waalwijk dusdanig scherp zijn dat zij beslissen om hun spaargeld niet meer te investeren in een eigen personenauto met risico van onderhoud, hoge afschrijving en schade. Steeds meer particulieren willen (terecht!) exact weten wat autorijden per maand kost inclusief wegenbelasting, verzekering, anbw lidmaatschap, afschrijving en onderhoud. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer particulieren voor de heldere aanpak van AutoVitel Rental kiezen. Het soepele acceptatiebeleid en de flexibele contractduur is hier natuurlijk debet aan.

Tot snel bij AutoVitel

www.autovitelrental.nl
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen