Auto leasen: Exclusieve Trouwauto VW Kever Cabriolet Trouwvervoer

Aangeboden: Exclusieve Trouwauto VW Kever Cabriolet Trouwvervoer Prijs: Op aanvraag

Trouwkevers en trouwporsches van CARS4VIPS: Voor de verhuur van klassieke Volkswagen Kevers Cabriolet, Porsche Speedster, Mercedes Benz en oldtimer bussen bent u bij ons aan het juiste adres. Vele bruidsparen gingen u voor!

Wij hebben momenteel drie trouwkevers in de Triple White edition (witte kap, witte bekleding en een witte carrosserie). Daarnaast hebben wij een schitterende Volkswagen in een warm gele kleur. Onze Porsche 356 Vintage Speedster is uitgevoerd in ivoorkleur.

Al onze trouwauto's zijn in een smetteloze staat en behoren tot de mooiste in Nederland.

Over de diverse trouwvervoer mogelijkheden (oa. zelf rijden of met chauffeur), voorwaarden en de prijzen willen wij u graag informeren. Bij CARS4VIPS weet u vantevoren altijd waar u aan toe bent. Zo komt u achteraf nooit voor onaangename financiele verrassingen te staan. Met de huur per dagdeel of de gehele dag zijn onze trouwauto's voor iedere bruiloft passend in te zetten.

Vanzelfsprekend kunt u onze auto's vrijblijvend komen bekijken, ook 's avonds en in het weekend.

Wij ervaren iedere trouwdag weer als een zeer speciale gebeurtenis waaraan wij graag een stijlvolle bijdrage willen leveren. Met onze trouwservice onderscheiden we ons door betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Het verhuur van de trouwkevers, de Porsche 356 en de Mercedes verzorgen we vanuit Utrecht, Velsen-Noord en Stompetoren voordelig door heel Nederland!

Tip: wanneer u uw daggasten in de stijl van een van onze klassieke trouwauto's wilt laten vervoeren: huur een oldtimerbus. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen