Auto leasen: Willy's Limousines & Classics Service

Aangeboden: Willy's Limousines & Classics Service Prijs: N.v.t.

LET OP: ELKE LAATSTE ZONDAG VAN DE MAAND TROUWBEURS (GRATIS)

Gaat U binnenkort trouwen? Of heeft U een jubileum of een andere bijzondere gelegenheid, dan bent U bij Willy's Auto's aan het goede adres. Heeft u een schitterende trouwauto nodig voor de bijzondere dag of heeft u een hele stoet wagens nodig voor die unieke gebeurtenis? Geen probleem, wij leveren wat u nodig hebt.
Reeds jaren doen wij ons best om het leukste en gezelligste en meest sympathieke bedrijf voor trouwerijen en speciaal vervoer van Nederland (e.o.) te zijn en wij proberen dat ook te blijven, o.a. door constant ons wagenpark aan te vullen met unieke wagens, zoals de Excalibur Sedan Limo en de Rolls-Rolls limousine of wat dacht u van een luxe 4-deurs excalibur? Iedereen is welkom en de koffie staat altijd klaar!

Wij zijn als enige in Europa in het bezit van de wel zéér exclusieve Excalibur Sedan Limo, waarvan er slechts 7 gebouwd zijn in opdracht van het wel zeer bekende en vermaarde Ceasar's Palace in Las Vegas.
Voorts beschikken wij over een gehele collage van diverse Excaliburs (zie site)
En wij zijn als enigste in het bezit van de Rolls-Royce limousine

U kunt ons bezoeken om de auto's te bezichtigen (doordeweeks overdag en s'avonds uitsluitend volgens afspraak) zaterdag's open van 10.30 TOT 16.30 UUR en

ELKE LAATSTE ZONDAG VAN DE MAAND HOUDEN WIJ OPEN DAG VAN 10.30 TOT 16.30 UUR
(M.M.V. AVENUE BRUIDSMODE! en diverse andere gerenommeerde trouw-bedrijven)

alles natuurlijk geheel vrijblijvend.

Oudcamp 19
3155 DL Maasland (A20, afrit 6, Coldenhoven)

  • 010-4701640
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen