Auto leasen: Trouwauto te huur; Ford Mustang GT, ook zelf rijden!

Aangeboden: Trouwauto te huur; Ford Mustang GT, ook zelf rijden! Prijs: Zie omschrijving

Dan zijn hartelijke felicitaties wel het minste wat wij jullie kunnen geven!


Op jullie trouwdag is de spotlight welverdiend en op jullie gericht dus je wilt natuurlijk dat er aan deze mooie dag niets ontbreekt. Trouwen is liefde en liefde is dan ook op deze prachtige dag iets dat je met familie, vrienden en kennissen openlijk deelt.

Jullie Trouwdag
Je zult al gemerkt hebben dat jullie trouwdag gepaard gaat met een waterdichte planning. Zodra alle voorbereidingen voor o.a. de locatie, gastenontvangst, de receptie, de plechtigheid en de uitnodigingen van het lijstje zijn afgevinkt, zijn wij er om voor jullie een glorieus onthaal te zorgen.


Onze bijdrage
Terwijl jullie deze dag geheel in stijl vast laten leggen, bieden wij jullie een exclusieve manier om de gast en direct bij aankomst onvergetelijk te verrassen. Start de dag glimmend en laat jullie karakteristiek vervoeren in een uniek zwarte Mustang.

Type:
Ford Mustang GT 2007 - 'Foyt Coyote Edition'- slechts 500 ex. van gemaakt -> Nieuwe Knight-rider!


Arrangement:
1. Voor een bruiloft € 300,- (1 dagdeel, +/- 4 uur op locatie en 50 km inclusief)
2. Voor een bruiloft € 600,- (2 dagdelen, +/- 8 uur op locatie en 100 km inclusief)


Bij beiden arrangementen is inbegrepen :
Professionele chauffeur (representatief gekleed) - Mogelijkheid om zelf 1 vd auto's te besturen is aanwezig!


  • Inzittendenverzekering
  • Auto in showroom- en perfecte technische staat U kunt aansluitend kiezen voor:
  • Een fotosessie in/rondom de auto
  • De mogelijkheid om een bloemstuk op de auto te zetten
  • H et laten ophalen na de feestavond (tot uiterlijk 01:30) Betaling dient vooraf per bank/giro te worden voldaan, indien gewenst is het tevens bespreekbaar deze contant op huwelijksdag aan de chauffeur te voldoen. Contact:
Wij zijn werkzaam in de regio van Zoetermeer en werktijden zijn altijd bespreekbaar. Voor meer informatie kan je contact opnemen per email: maxmoviecars@live.nl (graag de trouwdatum, locatie en tijden doorgeven) of maak een vrijblijvende afspraak om 1 van de auto's met eigen ogen te kunnen bezichtigen.


Max Movie Cars
M. 06 – 52 46 62 45
Email: maxmoviecars@live.nl
Website: www.maxmoviecars.nl


Kenmerken; Trouwen,Trouwauto's,Verhuur, Hummer verhuur,Mustang verhuur, USA Cars, V.I.P vervoer, reclame doeleinden,openingen,vrijgezellenfeestje, Limousine service, promotionele activiteiten.

Op zoek naar een USA Car in The States? ?? Max Movie Cars kan U helpen zoeken en het hele traject van A t/m Z regelen! Voor slechts 750 euro op provisiebasis kan Uw droomauto hier op kenteken staan. U kunt het hele traject van A t/m Z volgen, transparant en proffesioneel! U krijgt persoonlijk advies van echte liefhebbers.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen