Auto leasen: Bedrijfswagen Lease v.a €350,- p/m UNIEK per maand Opzegbaar

Bedrijfswagen Lease v.a €350,- p/m UNIEK per maand Opzegbaar Prijs: € 350,00

Bedrijfswagen Shortlease
Bedrijfswagenleasing.nl is een initiatief dat in wil spelen op de behoefte van de hedendaagse ondernemer, dus: zeer korte, all operational, leasecontracten die ook nog eens tot 25% goedkoper zijn dan de huidige leasemaatschappijen met een perfecte service. Dus geen verplichtingen van 36, 48 of zelfs 60 maanden, maar slechts 2 maanden, daarna zijn de contracten per maand opzegbaar. En nog goedkoper ook!

Alle bedrijfswagens worden als full-operational shortlease geleverd, dat wil zeggen inclusief verzekering, houderschapsbelasting, afschrijving, onderhoud, reparatie. Indien u de bedrijfswagen wilt beletteren met uw eigen logo is dat geen probleem.

Bedrijfswagenleasing.nl is zelfs goedkoper dan kopen van een bedrijfswagen, doordat bedrijfswagenleasing alles in eigen beheer houdt, dus: onderhoud, reparatie, inkopen, verkopen, afschrijving.

Bedrijfswagenleasing.nl wil veel flexibeler en goedkoper zijn dan alle gevestigde leasemaatschappijen. Dit alles realiseren wij met dealeronderhouden bedrijfswagens die zo'n 2 à 4 jaar oud zijn en in zeer goede, representatieve staat verkeren.

Voor meer informatie kijkt u op www.bedrijfswagenleasing.nl of bel ons 040-3685569
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen