Auto leasen: Trouwvervoer: Trouw Tuk Tuk, City Tours en Bedrijfsfeestjes

Trouwvervoer: Trouw Tuk Tuk, City Tours en Bedrijfsfeestjes Prijs: N.o.t.k.

Welkom bij Tukkie Den Haag!

Bij Tukkie Den Haag bent u aan het juiste adres als u deze zomer het Thaise gevoel van een Tuk Tuk wilt beleven.

4 jaar geleden deed de Tuk Tuk zijn intreden in Nederland ( Den Haag) eerst als taxi en later ook als speciaal vervoer.
De huidige Tuk Tuks in Den Haag rijden voornamelijk activiteiten hierbij kunt u denken aan Stadsrondleidingen, bedrijfsuitjes, bedrijfspromotie en huwelijksvervoer.


Huwelijksvervoer:
Trouwen in een Tuk Tuk is erg leuk en ludiek de wagentjes zijn al vrolijk van zichzelf, maar uiteraard zullen ze ook nog versierd zijn.

U kunt vooraf aangeven waar u wilt worden opgehaald en langs welke locaties er gereden zal worden. Er is tijdens de dag uiteraard ook de mogelijkheid om mooie foto's met de Tuk Tuk te maken.
Als de zon heerlijk schijnt dan kan de Tuk naar wens worden opengemaakt. Mocht het onverhoopt gaan regenen dan kan de Tuk binnen 1 minuut waterdicht worden gemaakt.

Trouwen in een Tuk Tuk kan in heel Nederland vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Tukkie City Tour:
De Tukkie city tours worden steeds populairder onder de toeristen. Tijdens de city tour maken de toeristen op ludieke wijze kennis met de mooie stad Den Haag. Een van onze ervaren gidsen komt de gasten ophalen en neemt de gasten mee naar een aantal bijzondere locaties in Den Haag.
Bij iedere locatie zal de gids even stoppen zodat de gasten de locatie van dichtbij kunnen bekijken. De gids zal dan mooie oude verhalen en leuke anekdotes vertellen, er is dan gelegenheid voor de gasten om foto's te maken.

Ook verzorgen wij geheel ingevulde bedrijfsfeesten op maat, ook kunt u de Tuk Tuks inzetten als marketing promotie voor uw bedrijf.

Mail of bel ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Tel: 0647923676
Mail: thomas@tukkie.eu

Met vriendelijke groet,

Het Tukkie team
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen