Auto leasen: Taxi verhuur (Taxi's / Taxibussen)

Aangeboden: Taxi verhuur (Taxi's / Taxibussen) Prijs: N.o.t.k.

BUZZ VERVOER is operationeel sinds december 2008 en verhuurt personenwagens, personenbussen en rolstoelbussen aan taxibedrijven. Door onze achtergrond in de taxibranche en belangrijke partners weten wij wat er speelt in de taxibranche. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op de wensen en behoeften van onze clienten.

Vervangend vervoer bij pech
U kent het probleem: een voertuig valt uit door pech welke niet direct verholpen kan worden en uitgerekend op dat ogenblik heeft u geen vervangend voertuig ter beschikking om uw ritten voort te zetten. Vervangend vervoer via hulpdiensten of garage bedrijven is veelal geen optie omdat deze voertuigen niet over een blauw kenteken beschikken en u deze niet voor taxivervoer in mag zetten. Wij bieden u de oplossing: huur een vervangende taxi gekeurd en verzekerd voertuig met taxameter. U bent direct weer in bedrijf en het is veelal kosteloos omdat de meeste verzekeringsmaatschappijen de kosten voor vervangend vervoer vergoeden.

Vervangend vervoer bij schade
U kent het probleem: er wordt schade gereden. Wat doet u? Wachten tot uw verzekeringsmaatschappij uitkeert? Wacht u tot de dealer een nieuwe auto of bus kan leveren? Wij bieden u de oplossing: huur een vervangende taxi gekeurd en verzekerd voertuig met taxameter. U bent direct weer in bedrijf en het is veelal kosteloos omdat de meeste verzekeringsmaatschappijen de kosten voor vervangend vervoer vergoeden.

Onverwachte opdracht of een plotselinge piek in vervoer
U kent het probleem: u krijgt onverwacht een grote opdracht. Of u hebt te maken met een plotselinge piek in vervoer? Wat doet u? Investeren in de uitbreiding van uw wagenpark? Omzet laten lopen? Wij bieden u de oplossing: huur een vervangende taxi gekeurd en verzekerd voertuig met taxameter. U verliest geen omzet en u hoeft niet te investeren in eigen capaciteit.

Inleen chauffeurs
U kent het probleem: u heeft een tekort aan chauffeurs door ziekte, vakantie, door een grote opdracht of een plotselinge piek in vervoer. Wij bieden u de oplossing: huur een gekwalificeerde taxi chauffeur. Onze taxi chauffeurs zijn vakbekwaam en beschikken over een taxi pas en taxi diploma. U verliest geen omzet en u hoeft zelf geen chauffeurs in dienst te nemen.

Centralisten of centrale nodig?
U kent het probleem: u heeft een tekort aan centralisten door ziekte, vakantie of anderzijds. Of u heeft zelf geen mogelijkheid om zelf als centralist te fungeren. Wij bieden u de oplossing: huur een gekwalificeerde centralist. Onze centralisten zijn vakbekwaam en beschikken over kennis van de meest gebruikte taxi agenda applicatie WinTax. U bent bereikbaar, uw ritten worden aangenomen, u verliest geen omzet en u hoeft zelf geen centralisten in dienst te nemen.

Trefwoorden
Autoverhuur, busverhuur, taxiverhuur, taxi verhuur, taxibusverhuur, taxibus verhuur, verhuur taxichauffeurs, inleen taxichauffeurs, verhuur centralisten, inleen centralisten, verhuur centrale, inleen centrale
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen