Auto leasen: Limousine Service - Limo verhuur Trouw vervoer Trouw auto

Aangeboden: Limousine Service - Limo verhuur Trouw vervoer Trouw auto Prijs: € 100,00

Limousine Service * Trouw auto Service * Trouwerij * Limo verhuur * Trouw vervoer


In2Heaven - Limousine Service

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een exclusieve limousine met chauffeur te huren.

Wilt u van uw trouwerij iets speciaals maken? Dan kan In2Heaven hiervoor zorgen! Wij zorgen ervoor dat u een elegante en stijlvolle entree maakt.

Voor € 100 per uur kunt u al gebruik maken van onze limousine service. U beschikt dan over een limousine met chauffeur, vrije kilometers en een gevulde bar. Alle prijzen zijn inclusief BTW. De huurtijd begint en eindigt bij onze garage te Schijndel (Noord-Brabant nabij 's-Hertogenbosch).

Omdat bij een huwelijk de limousine vaak wat langer nodig is in verband met de huwelijkse voltrekking en bijvoorbeeld het maken van foto's op locatie(s) hebben we speciaal voor u de huwelijks arrangementen. De limousine staat dan 5 uur tot uw beschikking! Naast de standaard gevulde bar zorgen wij ook voor een heerlijke fles Champagne! Deze arrangementen zijn er vanaf € 450. Extra uren bovenop deze huwelijks arrangementen kosten € 90 per uur


In2Heaven - Trouw auto Service

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een exclusieve Corvette te huren.

Wilt u van uw trouwerij iets speciaals maken? Dan kan In2Heaven hiervoor zorgen! Wij zorgen ervoor dat u een elegante en stijlvolle entree maakt.

Vanaf € 100 per uur kunt u al gebruik maken van onze Trouw auto Service. U beschikt dan over een zwarte Chevrolet Corvette C4 cabriolet waarin u zelf kan rijden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. De huurtijd begint en eindigt bij onze garage te Schijndel (Noord-Brabant nabij 's-Hertogenbosch).

Omdat bij een huwelijk een trouw auto vaak wat langer nodig is in verband met de huwelijkse voltrekking en bijvoorbeeld het maken van foto's op locatie(s) hebben we speciaal voor u de huwelijks arrangementen. De trouw auto staat dan 5 uur tot uw beschikking! Uiteraard zorgen wij voor een heerlijke fles Champagne! Deze arrangementen zijn er vanaf € 450. Extra uren bovenop deze huwelijks arrangementen kosten € 90 per uur.


Natuurlijk is een offerte op maat ook mogelijk! Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen