Auto leasen: Trouwauto Oldtimer Citroën Traction Avant tbv uw mooiste dag

Aangeboden: Trouwauto Oldtimer Citroën Traction Avant tbv uw mooiste dag Prijs: € 55,00

Welkom in onze bijzondere Citroën Traction Avant uit 1953. Wij willen graag ons steentje bijdragen aan de voor jullie zo bijzondere dag met deze schitterende auto en er hierdoor een persoonlijk tintje aan geven. Rijden in een echte oldtimer in de stijlvolle kleurencombinatie zwart / bordeaux rood !
Hierin zijn jullie echt het middelpunt zodra je aan komt rijden. Je zit op de royale achterbank (genoeg ruimte voor de trouwjurk) en kijkt door de kleine raampjes naar buiten ... romantiek en nostalgie ten top.
Wij verhuren de auto enkel inclusief chauffeur waardoor jullie lekker kunnen genieten van de rit.
Kijk op onze site voor meer foto's of reageer via Marktplaats voor informatie. Je bent van harte welkom om eerst met ons kennis te maken en de auto te bekijken. Het gaat ons erom dat jullie er een goed en vertrouwd gevoel over hebben.

Leuk idee : laat uw ouders op hun huwelijksdag ophalen in een auto die in hun tijd dagelijks vervoer was !! Wij vervoeren ze in stijl naar de feestgelegenheid of restaurant. Succes verzekerd. Ook leuk om u of uw gasten te laten voorrijden bij een gala- of bedrijfsfeestavond ...

de prijzen voor verhuur zijn :

Per uur € 55,00

Halve dag (4 uur) € 200,00

3/4 dag (6 uur) € 295,00

Hele dag (8 uur) € 380,00

Prijzen zijn inclusief chauffeur, brandstof en B.T.W.
Buiten een straal van 50 km. rondom Zwolle geldt een brandstoftoeslag.



  • Tevens beschikken wij over een Citroën AC4 (1930 !) in het wit en een 2CV6 Charleston (1982) in de kleuren zwart / bordeaux rood. Deze "eend" is tevens zeer geschikt om als volgauto voor bruidskinderen of ouders, achter de Traction aan te laten rijden. Beide auto's hebben precies dezelfde kleuren en zijn hierdoor echt een "paar apart". Dit maakt indruk !!
  • Ook voor jubileum-, promotie- en rondritten : Oldtimerverhuur "De Goede Keus"
  • KvK 08192082 Erik en Anita de Goede - Zwolle tel. 038 - 4655086 of antwoordtelefoon 038 - 4609175
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen