Auto leasen: Trouwauto's en limo's voor het minste geld !!!

Aangeboden: Trouwauto's en limo's voor het minste geld !!! Prijs: € 90,00

Best bruidspaar,

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en hartelijk dank voor het bekijken van onze advertentie. Wij hopen dan ook dat jullie doorklikken naar onze uitgebreide website: www.AutoSposa.nl

Ieder huwelijk en ieder bruidspaar is uniek en dat maakt dat trouwvervoer ook uniek moet zijn.

Wij denken dan ook graag met jullie mee in bijzondere wensen en staan klaar om samen met jullie familie, vrienden en kennissen van de trouwdag een feest te maken!

U heeft ruime keuze uit: meerdere Excalibur's, meerdere Limousine's en meerdere bussen.

De Excalibur is met haar mooie vormen en klassieke uitstraling een zeer geliefde auto.
Wij kunnen u deze auto aanbieden voor 5 uur voor 450,- euro inclusief chauffeur.

De limousines zijn van het merk Lincoln en Chrysler. Beide Limousines zijn luxe, moderne trouwauto's, die zeer compleet zijn uitgerust. Het is dan ook bijna onmogelijk niet te vallen voor de charmes van één van onze limousines, welke zijn voorzien van champagnebar, schitterende verlichting en TV met Dvd-speler. De champagne zetten wij graag voor jullie koud!

Ook voor de limousine's hebben wij een aanbieding deze kunt u huren voor 5 uur en betaald slechts 490,- inclusief btw, fles champagne en chauffeur.


Wij geven jullie graag een passende offerte voor het trouwvervoer. U kunt op de website uw wensen en tijden invullen. U krijgt dan heel snel een reactie.

Heeft u naast de trouwauto interesse in een volgauto, dan kunnen wij u onze witte stretch volglimousine (9 m.) aanbieden voor een speciale prijs.

Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een Amerikaanse schoolbus of Parijse bus. De Amerikaanse schoolbus biedt plaats aan 46 personen en de Parijse bus aan 34 personen.

Wij hopen hiermee voldoende informatie te hebben gegeven.


Met vriendelijke groet,
Antoon

www.AutoSposa.nl
info@AutoSposa.nl
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto leasen